DiscoFeest komt weer terug !!!

Het is zes jaar geleden dat The Pink Edition van Ron’s DiscoFeest cc Cascade op z’n kop zette. De kaarten waren binnen een paar dagen uitverkocht. Het feest was gezellig, bijna legendarisch zogezegd. De video circuleert nog steeds op het net….maar ja…. na dat hoogtepunt werd het stil. Waar was het DiscoFeest gebleven? De insiders wisten het: Sluimerend zocht het zijn weg naar een nieuwe editie met de allure, het vermaak en de gezelligheid van toen. De eruptie is aanstaande: Op 22 december 2012 barst een nieuwe editie van het DiscoFeest los!


 

22 December 2012

 

DiscoFeest

 

Wedding Edition

 

De nieuwe editie van het DiscoFeest wordt in trouwkleding gevierd! Gezelligheid, gemoedelijkheid, hilariteit en èchte hits uit de jaren ’70 en ’80, gedraaid door DJ Ron van Gorp (Zap! FM) laten de oude tijden herleven. De tijden dat je verliefd en verloofd was….misschien zelfs al getrouwd!


 

DRESSCODE: TROUWJURK/TROUWPAK

 

Maar je moet wel lekker kunnen dansen! Zonder dans & disco is het DiscoFeest niet het feest waarop het feestbeest het beste feest.


 

BESTEL SNEL!

 

Wees er snel bij! De toegangskaarten zijn sneller uitverkocht dan dat je denkt!

Hier nog een herinnering aan het DiscoFeest “The Pink Editon” uit 2006:

Comments

comments

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*